Rummikub tijdloos en populair

7 nov

Populair spel
Wie kent het niet, het overbekende gezelschapsspel voor jong en oud: Rummikub. Onze ouders waren er al uren zoet mee en ook tegenwoordig kunnen we ons er uren mee vermaken.
Het spel dat bedacht en gemaakt werd rond 1930, blijft populair! Het is dan ook een ideaal gezelschapsspel dat gespeeld wordt met 2,3 of 4 personen. En het leuke is dat het mensen samen terug brengt aan tafel!

Gezelligheid aan tafel
Dit leuke gezelschapsspel speel je het best aan een grote tafel omdat je veel ruimte nodig hebt om de 108 steentjes neer te leggen in mooie cijferreeksen. Ben jij de eerste die alle steentjes heeft weggespeeld? Nodig je familie of vrienden uit en je bent verzekerd van een gezellige avond. Het spel is ook gemakkelijk me te nemen op vakantie, er bestaat een speciale reiseditie die makkelijk mee gaat in de koffer.

Leerzaam spel
Het is niet alleen een leuk spel, het is ook nog eens ontzettend leerzaam omdat het het nodige reken- en denkwerk vraagt. Om die reden is het voor kinderen heel leuk om te Rummikuppen. Want natuurlijk willen we de slimste combinaties leggen en als eerste alle steentjes wegspelen. Dit leuke spel combineert tactiek en inzicht met gekleurde cijfers. Kinderen willen winnen met rummikub spelen, en niet alleen kinderen!

Daag je vrienden uit
Rummikub, een spel dat zo populair is gebleven moét je wel spelen. Daag je vrienden, je ouders of je broer en zus uit en gebruik je durf en inzicht. Dit spel zorgt gegarandeerd voor eindeloos speelplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: