Een leuk verjaardagsfeestje geven?

14 nov

Of je nu 15, 25 of 32 wordt, een verjaardag is altijd een prima gelegenheid om een feestje te geven. De meeste mensen kiezen voor een groot feestje wanneer ze een decennia achter de rug hebben of de leeftijd van 18 bereiken en iets kleiner voor de andere jaren, maar dat kan natuurlijk ook anders. Wat je ook doet, om een geslaagd feestje te hebben, is enige voorbereiding wel gewenst.

Geen honger of dorst

Eerst en vooral is het essentieel dat je gasten iets te eten en te drinken krijgen. Wie honger of dorst heeft, voelt zich meestal niet echt in feeststemming dus gevulde magen is een absolute must. Afhankelijk van het type feestje dat je houdt, kan je kiezen voor hapjes of er een echte maaltijd van maken. Doe je enkel iets in de namiddag of is het een kinderfeestje dan zijn pannenkoeken of taart een aanrader.

Iedereen welkom

Je wilt natuurlijk dat je gasten zich helemaal welkom voelen op je feestje. Een leuke manier om hiervoor te zorgen en in één klap ook alle praktische informatie mee te geven, is het maken van een verjaardagskaart. Verjaardagskaarten maken, kan je online doen en er is heel wat keuze in leuke kaartjes en stijlen. Kies een kaartje dat helemaal bij je feestje past.

Iets om te doen

De leukste feestjes zijn diegene waar je iets om handen hebt. Bij kinderfeestjes kan je kiezen voor een speeltuin of pretpark, ben je al wat ouder dan is een fuif of stapje in de stad een leuke manier om je verjaardag te vieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: