Zomer aan tafel met deze koude pastasalades

29 aug
Koude pastasalade met Kip

Pastasalade met Kip

Na een hele zwoele zomer met veel hittegolven en schommelende temperaturen is een beetje stabiliteit altijd welkom. Gezonde natuurlijke dingen om het immuunsysteem op peil te houden, vooral in deze schommelende temperaturen, is dat dan ook altijd welkom.

Met de koude pastasalade met kip aan tafel zal het heel gemakkelijk zijn om stabiliteit te behouden elke dag en ook nog is natuurlijke gerechten binnen te krijgen. In de zomer is zo een koude pastasalade met kip natuurlijk niet te missen. Natuurlijk is de manier waarop deze pastasalade gemaakt moet worden heel natuurlijk en gezond. De beste manier om de pastasalade gezond te houden is om enkel ingrediënten te gebruiken die je ook in de natuur vindt. Dit wil dan ook zeggen dat de beste ingrediënten zo vers mogelijk zijn. Daarbij is het niet enkel genoeg dat het vers is, maar ook dat het vers blijft en dus een lekker tussendoortje kan blijven in eender welke periode van de zomer. Het is dan ook nodig om de kip zo vers en gezond mogelijk te houden. Met de juiste culinaire bereiding van de kip zal dit dan ook geen probleem zijn.

Uiteraard is niet enkel de bereiding het belangrijkste. Ook de manier van opwarmen is belangrijk zodat het behoud van vitamines en mineralen optimaal is. Er zijn dan ook verschillende manieren van opwarmen, als dit uiteindelijk moet gebeuren. De beste manier is natuurlijk om het koud te houden, maar indien toch die beslissing genomen wordt dan is de boodschap bij het opwarmen wel om het zo natuurlijk mogelijk te behouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: